Search
search
Huur een camper
Round Trip
One Way
Ophaal / Aflever Datums
 
 
 
     
      
 
 
 
Please select your Drivers License Country
 
RV Verhuur Reis Beperking informatie  • Klanten worden beperkt in het reizen naar bepaalde regio's te wijten aan toestand van de wegen, extreme weersomstandigheden, overmacht, beveiligingswaarschuwingen en / of de beschikbaarheid van ondersteuning. Beperkingen zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving en worden uitsluitend bepaald door El Monte RV.
  • Klanten zijn verantwoordelijk voor het kennen van de reisbeperkingen en voor het informeren van zichzelf van de mogelijke veranderende omstandigheden.
  • El Monte RV, zal naar beste vermogen onze klanten zo veel mogelijk informatie bieden op het moment van ophalen, maar is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of omleidingen die de klant kan tegenkomen.
  • Overtreding van deze reisbeperkingen heft de verzekeringsdekking optie op onder de bepalingen en voorwaarden van het huurcontract.

Gelieve rekening te houden met de volgende beperkingen:
1) Offroad: Reizen op niet-openbare, onverharde en / of 'mulle' wegen is niet toegestaan op enig moment.
2) Death Valley: Als gevolg van extreme temperaturen, is het reizen in of doorkruisen van Death Valley niet toegestaan in juli en augustus. In mei, juni en september is reizen wel toegestaan, klant is volledig verantwoordelijk voor alle mechanische problemen en / of slepen of voertuig invorderingskosten. De temperatuur kan oplopen tot 140 º C of 60 º C!
Tijdens de maanden juli / augustus kunne wij klanten vragen deze beperkingen te erkennen en te ondertekenen.
3) Mexico

: Reizen is toegestaan op eigen risico van de klant en alleen met de aankoop van El Monte RV's Mexico Auto Liability Insurance (MALI), verkrijgbaar bij alle ten zuidwesten locaties. Er is echter geen vergoeding voor reparaties, verloren gebruik of eigen risico voor schade als in Mexico.

4) New York City / Manhattan: Reizen is niet toegestaan.
5) Alaska / Noord-Canada: Reizen is toegestaan op risico van de klant. Er is echter geen vergoeding voor reparatie of verloren gebruik.
6) Winter: Reizen in de wintermaanden is toegestaan. Echter, klanten zijn verantwoordelijk voor schade als gevolg van het bevriezen van systemen als gevolg van koud weer. Als voorzorgsmaatregel, kan het water worden vervangen door antivries zodat het watersysteem niet bevriest (Vraag aan de balie voor informatie over deze procedure). Klanten moeten het gebruik van gebotteld water plannen en kan in rekening worden gebracht bij het 'winterklaar' maken van de systemen. Speciale instructies kunnen worden gegeven aan de balie. Vorst kan optreden in het voorjaar en najaar op grotere hoogte en dient te worden voorzien en voorzorgsmaatregelen moeten wordengenomen.
7) Zomer: Reizen in de zomermaanden en/of in extreme temperaturen kan een grote belasting zijn op de campersystemen, zoals dak en dashboard airco, generator en koelkast. Wij handhaven onze camper vloot tegen alle weersomstandigheden, maar klanten moeten bewust worden gemaakt dat de uitvoering van campersystemen onder extreme omstandigheden niet kan worden gegarandeerd.
8) Ontario / Québec: Als gevolg van de verhoogde incidentie van diefstal, zijn campers niet toegestaan om onbeheerd te worden achtergelaten in de steden Montreal, Ottawa en Québec. Wij raden het verlaten van de camper aan als deze is geparkeerd op een camping en u gebruik maakt van een taxi of het openbaar vervoer. Details beschikbaar bij het ophalen. Klanten van plan om te reizen in deze gebieden moeten het verhuurkantoor op de hoogte brengen voor vertrek.
Print
Full Site

Copyright © 1995-2019 El Monte RV.
All rights reserved.

4